dwah

BREAKING !!!

Naar aanleiding van de beslissing van de veiligheidsraad zijn wij zoals verwacht genoodzaakt ons evenement te annuleren. Deze beslissing bleef uit omdat wij ook al voorschotten hebben betaald voor bepaalde zaken en deze tot verplichte annulatie niet konden terug vragen. Dit is ook nu onzeker maar de kans is groter. Wij als vrijwilliger moeten anders opdraaien voor eventuele schulden daar de winst jaarlijks wordt doorgestort aan Kom Op Tegen Kanker.

Concreet wil dit zeggen dat iedereen die al was ingeschreven een mail zal ontvangen waarin we zullen vragen of er een terugbetaling is gewenst of dat wij de gelden mogen doorstorten naar Kom Op Tegen kanker. Een antwoord op deze mail zal voor 6/4 aan ons moeten bezorgd worden. Bij gebrek aan antwoord wordt het deelnamegeld doorgestort aan Kom Op Tegen Kanker. Hierop zullen GEEN uitzonderingen worden toegestaan. Wij doen onze uiterste best dit alles administratief te verwerken voor 12/4 daar wij allen nog aan het werk zijn op dit moment.

Uiteraard willen wij als DWAH-team iedereen veel sterkte wensen in deze moeilijke tijden en ieder van ons een goeie gezondheid wensen. Dit is waarom we dit evenement organiseren en is dan ook onze belangrijkste waarde naast respect voor ieder van ons.

Op vandaag is ons evenement dus geannuleerd en niet uitgesteld daar dit niet evident is om met het volume deelnemers onze locaties en leveranciers te herbevestigen.

Veel sterkte aan iedereen, we duimen op een spoedige maar vooral goede afloop van deze crisis.

Het DWAH-team
Stephanie, Stijn & Lieselot, Wannes & Els